Київ та околиці накрила гроза та знову затопило через зливу (ФОТО, ВІДЕО)

У столиці штормовий вітер також масово валить дерева

Мешканці столиці діляться кадрами затопленого Києва та масово поваленими штормовим вітром деревами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на місцеві пабліки.

Попри обіцянки столичної влади щодо готовності до грози та зливи Київ знову затоплює. У столиці сильний штормовий вітер масово валить дерева. Кияни обурені, що у цей час Київський міський голова Віталій Кличко перебуває з політичним візитом у Німеччині. Мешканці столиці публікують фото і відео міста під час чергової грози. Окрім Києва, затопило також околиці української столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві знесуть скандальний храм-МАФ на території Національного музею історії України. Таке рішення ухвалив Північний апеляційний господарський суд. Споруда знаходиться в буферній зоні пам’яток ЮНЕСКО. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві захисники дикої природи знайшли у найчистішому столичному озері рідкісну червонокнижну рослину. У Київському еколого-культурному центрі розповіли про унікальність цієї знахідки, та чому озеро у Голосіївському районі столиці необхідно захистити від забудови.

Читайте також, коли погода у Києві та Київській області зміниться.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися