На трасі Київ-Чернігів сталася ДТП (ФОТО)

До аварії призвело порушення Правил дорожнього руху

На трасі Київ — Чернігів через Порушення правил дорожнього руху сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України у Київській області.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася на 28 кілометрі автомобільної дороги Київ — Чернігів. На місці аварії патрульні виявили два транспортні засоби. Це легкове авто Toyota Corolla та фургон Opel Vivaro. Обидві автівки зазнали механічних пошкоджень.

"Під час спілкування з водіями та складання схеми автопригоди інспектори встановили, що керманич авто Toyota не обрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з фургоном Opel", — йдеться в повідомленні.

На водія автомобіля Toyota склали адміністративний протокол порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП. Постраждалих в аварії немає. Водіїв вкотре закликали дотримуватися всіх правил дорожнього руху. В поліції також оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Києві знесли Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Чоп міжнародного значення завершили капітальний ремонт та відкрили рух мостом у Стоянці через річку Ірпінь. Відкрили всі чотири смуги для проїзду автомобільного транспорту. Цей міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну та атаки на Київ. Після звільнення Київської області збудували тимчасову об’їзну дорогу. Однак, її технічні характеристики не витримували рух вантажного транспорту.

Читайте також, що столичні екологи обурені марнотратством під час воєнного стану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися