Під Києвом знайшли мертвим 17-річного хлопця, який зник напередодні (ФОТО)

У Білій Церкві Київської області знайшли мертвим 17-річного хлопця, який пропав кілька днів тому. Андрій Коломієць пішов з дому 26 квітня і не повернувся. Про це повідомили в прес-службі Служби розшуку дітей в Київській області.

Повідомляється, що тіло загиблого підлітка знайшли в п'ятницю, 30 квітня, в Білій Церкві. Андрій Коломієць пішов з дому в понеділок, 26 квітня, близько 13:00 і не повернувся. Родичі зниклого хлопця звернулися в поліцію. Правоохоронці кілька ній займалися пошуками підлітка.

Сьогодні його тіло виявили. Обставини і причини загибелі Андрія не повідомляються. Пошуками хлопця займалося районне управління поліції Білій Церкві.

Загиблий хлопець був одягнений в куртку помаранчевого кольору з чорними вставками, бордову спортивну кофту з капюшоном, сині джинси, сіру шапку, взутий в черевики темно-синього кольору. З собою у нього був рюкзак сірого кольору, з особливих прикмет - шрам на лівій щоці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що поліція Києва затримала хлопця і дівчину, які курили в вагоні київського метро.

Читайте також про вихід Київської області з червоної зони карантинних обмежень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися