На Київщині сталися кілька ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварії від правоохоронців

У Київській області сталися кілька дорожньо-транспортних пригод, є постраждалі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними відомства, одна з ДТП сталася у Білоцерківському районі Київської області. В селі Синява на одній з вулиць зіткнулися легковик та мотоцикл. Внаслідок аварії 16-річний байкер отримав травми та потрапив до лікарні.

"Водій легковика здійснював розворот, в момент якого у нього в'їхав мотоцикліст. Хлопця ушпиталили до лікарні Білої Церкви з численними травмами", — зазначили в Національній поліції України у Київській області.

Правоохоронці оприлюднили фото з місця ДТП.

Ще одна ДТП сталася також у Білоцерківському районі Київської області на території Тетіївської міської громади. У Тетієві водій автомобіля Volkswagen влетів в електроопору. За кермом був 30-річний мешканець Вінниччини. Внаслідок аварії легковик перекинувся на дах. Чоловіка з вивихом плеча та травмою носа доставили до лікарні.

У Гостомелі зіткнулись автомобіль Renault та мотоцикл. ДТП сталась на перехресті на виїзді з міста. Як встановили поліцейські, 30-річний водій легковика не надав переваги в русі мотоциклу KV. Внаслідок зіткнення, 23-річний водій байка отримав травми та був терміново госпіталізований.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час отримання хабаря затримали прокурора Фастівської окружної прокуратури. Гроші він вимагав з підприємця за закриття кримінального провадження. При затриманні в нього вилучили частину грошей — 15 тисяч доларів. 

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться фото, як гасили масштабну пожежу у лісі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися