У Київській області зі шкіл евакуювали дітей (ФОТО)

Перевіряють загрози у закладах освіти

Поліцейські перевіряють інформацію щодо можливої загрози у закладах освіти Київської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

"Сьогодні, 5 жовтня, на електронні адреси шкіл надійшов анонімний лист про ймовірну небезпеку в навчальних закладах. Всіх дітей та персонал терміново евакуйовано", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці проводять перевірку закладів та навколишньої території. Про які саме загрози йде мова, в поліції не уточнюють, але ймовірно, що про замінування.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час отримання хабаря затримали прокурора Фастівської окружної прокуратури. Гроші він вимагав з підприємця за закриття кримінального провадження. При затриманні в нього вилучили частину грошей — 15 тисяч доларів. 

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться фото, як гасили масштабну пожежу у лісі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися