У Києві діти обкрадали могили українських військових (ФОТО)

Подробиці розповіли правоохоронці

У Києві поліцейські встановили дітей, які обкрадали могили загиблих українських військових. Про це розповіли у Національній поліції України в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, діти постійно навідувались на Берковецьке кладовище, забирали із місць поховань пам’ятні речі. Коли їм робили зауваження, у відповідь вони агресивно висловлювались і поводились зухвало. Про це в поліцію заявила одна з місцевих мешканок. На місці до правоохоронців звернулось багато людей із аналогічними скаргами.

"Навідуючись до могил своїх близьких, люди часто спостерігають, як декілька малолітніх порушників, не соромлячись забирають з могил прапори, браслети, шеврони, нашивки, квіти а також інші пам’ятні речі. На зауваження дорослих підлітки реагують агресивно, вживають поряд з місцями поховань алкогольні напої та палять", — розповів начальник сектору ювенальної превенції Подільського управління поліції Артур Лісниченко.

Поліцейські встановили вісім хлопців і дівчат, 2010 та 2011 років народження. Їх разом з батьками доставили до відділу поліції, де на батьків склали адміністративні протоколи. Частину речей, які підлітки забрали із могил, поліцейські вилучили і повернуть рідним загиблих Героїв. Задля недопущення повторення таких аморальних вчинків для роботи з малолітніми залучать соціальні служби та адміністрацію шкіл, в яких навчаються ці підлітки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП за участі трьох автомобілей. В аварії травмовані люди. Внаслідок ДТП з травмами до лікарень шпиталізували трьох потерпілих.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися