Підліток, який вбив родину у Києві, з 12 років вживав наркотики, - ЗМІ

16-річний підліток, який у Харківському житловому масиві столиці зарізав 41-річну матір, 49-річного вітчима і 7-річного брата уві сні, вживав наркотики. Про це "Фактам" розповів родич підозрюваного хлопця Кирило.


"Про Олега (підозрюваний у вбивстві, - ред.) хочу сказати, що до переїзду на Харківський житловий масив він був дуже хорошим хлопчиком, ввічливим. На новому місці проживання зв'язався з поганою компанією із Дарниці. У мене є підозри, що він років із 12-ти наркотики пробувати почав. Випивав з тими друзями приблизно з такого ж віку", - розповідає родич складної сім'ї.


Чоловік каже, що незадовго до трагедії він спілкувався з Костянтином, вітчимом хлопчика. Тоді він сказав, що хоче витягти сина з цієї поганої компанії. Хотів знайти хлопця на ім'я Артем, який, на його думку, дає наркотики Олегу.


"Може, на цьому ґрунті і виник скандал, після якого Олег взявся за ніж. Тому що все сталося через два дні після того, як Костя допитувався в сина, де знайти Артема. Сусіди кажуть, що за пару годин до вбивства бачили, як Костя з сином кудись ішли й мирно розмовляли. Мені, чесно кажучи, не зрозуміло, як Олег міг вбити батька. Костя набагато більший і сильніший за нього. Олег - невисокий, худенький", - розповів Кирило.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом знайшли мертвим зниклого хлопця.


Читайте також про затримання хлопця і дівчини, які курили у вагоні київського метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


проктолог

3 травня 2021, 12:43

Такое б ы д л о надо казнить публично, с него уже человека не будет. А посадят, еще и содержать в тюрьме его народу Украины надо будет. Только смерть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися