На Київщині сталася страшна ДТП з кількома потерпілими

Поліцейські Київщини розслідують ДТП з трьома потерпілими

Поліцейські Київщини розслідують ДТП з трьома потерпілими. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

4 жовтня на Білоцерківщині неподалік села Коженики сталася аварія, в якій зіткнулися одразу три легкових автомобілі - два "Volkswagen" та "Hyundai". 

За попередньою інформацією, один з автомобілів загальмував через пішоходів на узбіччі. Транспортний засіб, який рухався ззаду, вдарив авто у задню частину, а потім виїхав на зустрічну смугу руху, де сталася зіткнення з іншим автомобілем. 

Внаслідок аварії троє осіб отримали травми ніг і були госпіталізовані до лікарень - два водії та одна пасажирка, у якої, крім цього, діагностували перелом руки. 

Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування.

Нагадуємо, що столичні оперативники затримали колаборанта, який малював російські прапори в парку на Харківщині. Після скоєння правопорушення чоловік почав переховуватися від правоохоронців. Завдяки спільним діям поліції Харківщини та Києва, порушника було виявлено в столиці.

Як раніше писали "Коментарі", в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Слідство встановило, що іноземець у вересні 2023 року підшукував кілера. За замовне вбивство власника стоматологічного бізнесу та його родини обіцяв заплатити 15 тисяч доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися