Масштабна пожежа бочок з мастилами сталася у Київській області (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Білоцерківському районі Київської області сталася масштабна пожежа бочок з мастилами. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у селищі міського типу Рокитне на вулиці Ентузіастів сьогодні, 10 жовтня. На відкритій місцевості горіли чотири десятки металевих бочок з мастилом. Вогонь охопив площу у 200 квадратних метрів. Загасити пожежу вдалося менш ніж за годину. Причину встановлюють. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва вщент згорів дебаркадер. Масштабна пожежа сталася на річці Дніпро. Вогонь міг перекинутись на поруч пришвартований плавзасіб. Пожежу на площі 200 квадратних метрів загасили за півтори години. Дивіться фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, рятувальники показали масштаби пожеж торф’яників на Київщині з висоти. Кадри зроблені у Вишгородському районі Київської області. Два відео з дрону зняли з різницею у добу.

Читайте також, як у Київській області на протитанковій міні поблизу заводу підірвався автомобіль.

Читайте также