Масштабна пожежа сталася у Київській області (ФОТО)

Рятувальники стримували вогонь протягом всієї ночі

У Київській області рятувальникам довелося всю ніч стримувати масштабну пожежу очерету від розповсюдження вогню на житлові будинки. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у Бориспільському районі напередодні близько десятої вечора. На території Вороньківської громади у болотистій місцевості поблизу села Сошників загорівся очерет. Через неможливість гасіння пожежі в темну пору доби рятувальники стримували розповсюдження вогню на приватні житлові будинки з дороги.

Загасити масштабну пожежу очерету на площі 14 гектарів вдалося лише вранці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події. Причину пожежі встановлюють.

Нагадаємо, у Києві під час пожежі в багатоповерховому житловому будинку одна людина загинула та одна постраждала. Відомо, що з палаючій квартири на сьомому поверсі вистрибнула жінка. Подробиці надзвичайної події — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася стрілянина в одному з бізнес-центрів. На проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі столиці озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців з будівлі та зробив декілька хаотичних пострілів. Стрілок погрожував встановити "розтяжку" у приміщенні. На місце стрілянини прибули спецпризначенці та затримали чоловіка під час перемовин.

Читайте також, що у Києві через падіння людини на колії зупиняли роботу метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися