У Києві охорона репера Басти напала на людей (ВІДЕО)

У центрі Києва стався конфлікт між охороною російського реп-виконавця Василя Вакуленка, відомого як Баста, який раніше відвідував окупований Крим. Про це на своєму YouTube-каналі повідомив активіст Сергій Стерненко.

Повідомляється, що Баста неодноразово висловлювався на підтримку окупація Криму Росією, а також відвідував його через територію РФ. Попри це, він все одно приїхав до Києва.

Стерненко заявив, що артист випадково поспілкувався з двома киянами, які вирішили нагадати йому про позицію з приводу Криму. Один з чоловіків підійшов до дверей ресторану на Хрещатику, який відвідав артист і крикнув йому, що Крим належить Україні.

У цей момент до Вакуленко підбігли невідомі, яких активіст назвав охоронцями артиста і почали заважати знімати на камеру, а працівники ресторану демонстративно закрили двері перед чоловіком. Також Стерненко заявив, що чоловік, який знімав інцидент на камеру, розповів йому про те, що охорона репера змусила його видалити ролик з телефону.

Довідка: нагадаємо, що Басті заборонили в'їзд на територію нашої країни на початку 2018 року. У вересні 2020 року стало відомо про те, що міністерство культури та інформаційної політики України виключило репера зі списку артистів, які несуть загрозу національній безпеці, і яким заборонений в'їзд на територію України.

Водночас в Службі безпеки України заявили, що не отримували інформації про те, що за останні три роки Вакуленко вчиняв дії, які становлять загрозу національній безпеці нашої країни.

Відео можна переглянути за посиланням.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з Києва в Ужгород запускають регулярне авіасполучення.

Читайте також рейтинг супермаркетів столиці від нашого видання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися