Ножем у серце: під Києвом дружина вбила чоловіка (Фото)

У Київській області сталося вбивство після розпивання алкогольних напоїв в компанії. У селі Корніївка Броварського району жінка вдарила свого чоловіка ножем в серце під час сварки. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Повідомляється, що поліція отримала інформацію про госпіталізацію 46-річного чоловіка з Корніївки з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Співробітники поліції, які прибила на місце, встановили, що потерпілий розпивав алкогольні напої зі своєю 37-річною дружиною та знайомими.

В один момент між парою почалася сварка, в результаті якої жінка схопила зі столу ніж і вдарила ним свого чоловіка в серці. Свідки викликали швидку допомогу для госпіталізації потерпілого, а медики, своєю чергою, повідомили правоохоронцям.

Попри зусилля медиків, чоловік помер в лікарні від отриманого поранення. Зловмисницю затримали і відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до  смерті потерпілого.

На місці подій працювали фахівці швидкої допомоги, патрульні поліцейські і слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві чоловік нападав на жінок і грабував їх.

Читайте також, коли в Києві запустять трамвай до Палацу спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися