У Києві судитимуть чоловіка, який знущався над рідним братом

Такі страждання значно погіршили якість його життя

У Києві чоловіку повідомили про підозру за домашнє насильство відносно рідного брата. 41-річний місцевий житель систематично вчиняв психологічне насильство.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

За результатами розслідування встановлено, що чоловік, який спільно проживає зі своїми 49-річним братом в одній квартирі, систематично та протягом тривалого періоду скоював акти домашнього насилля, включаючи як психологічне, так і фізичне насильство.

Незаконні дії підозрюваного полягали в образах, з використанням нецензурної лексики, погрозах та фізичного насильствах. Ця поведінка чоловіка спричинила значний психологічний стрес брата, а також значно погіршило якість його життя.

Підозрюваний ніде не працює та не має соціальних зав’язків. Він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку. За вчинене йому загрожує покарання до 2 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві чоловік буде притягнутий до відповідальності за випадки домашнього насильства щодо своєї дружини перед судом. Зловмисник повторно притягнутий до адміністративної відповідальності за образи та погрози у бік 49-річної жінки, але не намагався виправитися.



Читайте также