На трасі Київ — Чернігів сталася подвійна ДТП (ФОТО)

До аварій призвело порушення Правил дорожнього руху

На автомобільній трасі Київ — Чернігів через порушення Правил дорожнього руху сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода. Подробиці розповіли у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на з’їзді з мосту на 25 кілометрі автомобільної дороги Київ — Чернігів. На місці аварії патрульні побачили пошкоджені автомобілі ВАЗ 21099 та Mitsubishi Outlander. В автомобілі ВАЗ розірвалося переднє ліве колесо та він врізався у металевий відбійник.

"Поки водій авто ВАЗ вирішував, як прибрати свій транспортний засіб з проїзної частини, водій авто Mitsubishi був не уважний, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечну швидкість руху, через що здійснив зіткнення з вищезгаданим транспортним засобом ВАЗ", — розповіли у Патрульній поліції Київської області.

На обох водіїв патрульні склали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на залізниці сталася смертельна ДТП. Під електропотяг потрапив 19-річний хлопець. ДТП сталася на залізничній станції "Бобрик". Хлопця збив пасажирський потяг сполученням Київ-Ніжин. Від отриманих травм уродженець Фастівського району Київської області загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП на залізниці сталася у Бучанському районі Київської області. У Бучі електричка на смерть збила підлітка. Під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". 

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися