Незвична ДТП сталася в одному з районів Києва (ВІДЕО)

Подробиці про курйозну аварію розповіли в поліції

У Києві водій намагався покинути місце вчинення ДТП, однак цьому завадили автомобілі. Подробиці курйозної аварії розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася напередодні у Солом'янському районі Києва. Про незвичну дорожньо-транспортну пригоду в поліцію повідомив очевидець. Поліцейські прибули на місце виклику, де виявили ДТП між автівками Geely та Skoda. Водій автомобіля Geely намагався поїхати з місця події, але йому це не вдалося. Внаслідок зіткнення, його автомобіль зачепився за припарковане авто Skoda. В Патрульній поліції Києва оприлюднили відео з місця ДТП.

на залізниці сталася смертельна ДТП. Під електропотяг потрапив 19-річний хлопець. ДТП сталася на залізничній станції "Бобрик". Хлопця збив пасажирський потяг сполученням Київ-Ніжин. Від отриманих травм уродженець Фастівського району Київської області загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП на залізниці сталася у Бучанському районі Київської області. У Бучі електричка на смерть збила підлітка. Під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". 

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.

Читайте также