Масштабна пожежа в столярному цеху сталася у Києві (ВІДЕО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

В Оболонському районі Києва сталася пожежа в столярному цеху. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в столярному цеху, розташованому на проспекті Степана Бандери, 11. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося лише за дві години. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.

Читайте также