У Київській області сталася ДТП на залізниці

Що відомо про надзвичайну подію

У Фастівському районі Київської області на залізниці сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, під електропотяг потрапив 17-річний хлопець. ДТП сталася на залізничному перегоні Боярка-Васильків. Про трагедію в поліцію повідомили медики.

"Правоохоронці попередньо встановили, що потяг здійснив наїзд на хлопця, який перебігав залізничні колії. Потерпілого без свідомості медики доставили до Боярської обласної дитячої лікарні", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Про стан травмованого юнака нічого невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що у Броварському районі Київської області на залізниці сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися