На трасі Київ-Харків в ДТП потрапили легковик і вантажівка (ФОТО)

Порушення ПДР вкотре призвело до аварії

На автомобільній трасі Київ-Харків в дорожньо-транспортну пригоду потрапили легковий і вантажний автомобілі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Патрульну поліцію України у Київській області.

За даними правоохоронців, водій Toyota Camry не перевірив перед виїздом технічно справний стан автомобіля, був не уважний, не обрав безпечної швидкості руху та дистанції. Як наслідок, колесо його авто під час руху розірвалося й він зіткнувся з вантажним автомобілем DAF.

В ДТП ніхто не постраждав, однак транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водія автомобіля Toyota склали адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) та винесли постанову через відсутність поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися