П’яний водій влетів у відбійник на Оболоні

Що відомо про ДТП

В Оболонському районі Києва нетверезий водій потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася на вулиці Богатирській. Поліцейські оперативно прибули на місце події, де виявили автомобіль Peugeot, що в'їхав у відбійник. Водій розповів, що не впорався із керуванням.

"Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього знаки алкогольного сп'яніння. Громадянин погодився у встановленому законом порядку пройти огляд на стан сп'яніння. Результат приладу Драгер виявився позитивним — 2,49 проміле", — повідомили у Патрульній поліції Києва.

На водія склали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, та за керування у стані сп'яніння.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися