У приватному домі в Києві вщент згорів автомобіль (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві рятувальники ліквідували займання автомобіля. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в Оболонському районі Києва. У приватному будинку на вулиці Богатирській загорівся легковий автомобіль. Під час пожежі власник автівки отримав легкі опіки рук та обличчя, від госпіталізації відмовився. Загасити вогонь вдалося за пів години. Причину загоряння встановлюють правоохоронці. У ДСНС оприлюднили фото з місця пожежі.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися