На Київщині автомобіль збив киянку на велосипеді

Що відомо про аварію

У Бориспільському районі Київської області водій збив велосипедистку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у Київській області.

За даними правоохоронців, аварія трапилась у місті Яготин. Водій автомобілю Dacia збив 62-річну мешканку столиці, яка рухалась на велосипеді. В результаті аварії потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. На місці події працювали правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини. Водіїв вкотре закликали бути уважними та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, що на Київщині в ДТП постраждала молода дівчина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися