У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув пенсіонер

Що відомо про пожежу

У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув літній чоловік. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.

За даними відомства, напередодні рятувальники повідомили до поліції про загорання приватного будинку. Внаслідок пожежі загинув літній чоловік. Причиною загорання вважають несправність пічного опалення.

"Закликаємо громадян дотримуватись правил протипожежної безпеки. У разі пожежі негайно телефонуйте на спецлінії "101" та "102", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні зазначили, що горів приватний житловий будинок по вулиці Марії Примаченко. Загасити пожежу вдалося за пів години. Під час проведення розвідки в одній із кімнат знайшли тіло чоловіка 1962 року народження.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault при в’їзді до Києва збив прикордонницю. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, що на Київщині в ДТП постраждала молода дівчина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися