У Київській області внаслідок ДТП вщент розбилися автомобілі (ФОТО)

Що відомо про аварію від поліції та рятувальників

У Бориспільському районі Київської області трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі водія напідпитку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у регіоні та Державну службу з надзвичайних ситуацій.

За даними правоохоронців, аварія трапилася в місті Яготин. Перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння 45-річний водій Volkswagen не надав переваги в русі зустрічному автомобілю Chevrolet. Внаслідок ДТП 24-річний водій та 19-річний пасажир автомобілю Chevrolet з травмами доставлені до лікарні.

За даним фактом ДТП слідчі проводять досудове розслідування. Рятувальники деблокували потерпілого із понівеченого внаслідок ДТП в місті Яготин на вулиці Дарницька автомобіля. Поліція та ДСНС оприлюднили фото з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися