Жахлива смертельна ДТП сталася під Києвом (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Бучанському районі Київської області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Про аварію розповіли у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася сьогодні, 24 листопада, вранці в селі Романівка.

"Автомобіль Mercedes темного кольору, під керуванням 29-річного чоловіка, рухався в напрямку Києва. У цей час світле авто такої ж марки, під керуванням 55-річного водія, виїжджало з другорядної дороги, здійснюючи маневр у бік Ірпеня. Внаслідок зіткнення 21-річний пасажир першого авто загинув на місці. Водія та 74-річну пасажирку другого автомобіля терміново госпіталізували з ушкодженнями", — розповіли в Національній поліції України у Київській області.

У поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

На місці ДТП продовжують працювати правоохоронці. Подробиці обіцяють повідомити згодом. 

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області сталася ДТП з потерпілими. Аварія трапилася на автомобільній дорозі неподалік села Мала Каратуль. Водій Volkswagen з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.

Читайте также