Масштабна пожежа сталася на складі у Київській області (ФОТО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Броварському районі Київської області сталася масштабна пожежа у складському приміщенні. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася напередодні на складі для зберігання сіна в селі Веселинівка, розташованому по провулку Горького. Загасити вогонь рятувальникам вдалося лише на наступний день вранці.

Горіла покрівля будівлі та тюки соломи, які знаходились в середині. Внаслідок пожежі знищено перекриття складської будівлі на площі близько 200 квадратних метрів та близько 70 тон соломи.

Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася пожежа у кафе, розташованому на вулиці Хорива. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа на СТО.

Читайте также