На одному з проспектів у Києві вантажівка перекрила дорогу

Що потрібно знати водіям

У Солом’янському районі Києва вантажний автомобіль перекрив дорогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

"До уваги учасників дорожнього руху. На проспекті Відрадному під час руху у вантажівки від'єднався напівпричіп та перекрив рух транспорту в обох напрямках. Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися