Під Києвом збили дрон, націлений на об’єкт критичної інфраструктури

Наслідки повітряної атаки безпілотниками у Вишгороді

У Вишгороді під час останньої наймасовішої атаки на Київ "шахедами" збили дрон, який прямував в дуже важливий об’єкт критичної інфраструктури. Про це розповів Вишгородський міський голова Олексій Момот, передають "Коментарі".

За його словами, безпілотник російських окупантів у Вишгороді збили бійці добровольчого формування. Однак внаслідок падіння уламків у місті пошкоджено багатоповерхова житловий будинок.

"Внаслідок збиття  ворожого БПЛА вибуховою хвилею було пошкоджено 42 вікна (загальною площею 220,16 м.кв.) в багатоповерховому будинку по вулиці Шолуденка та перебито кабель високої напруги високовольтної лінії. На щастя, все обійшлося без людських жертв", — повідомив Момот.

Мер Вишгорода додав, що відновлювальні роботи по пошкодженому житловому будинку розпочалися негайно. Заміна вікон відбудеться в рамках віконної програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF). 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування у кількох районах столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, після потужного обстрілу дронами у Києві залишилися без світла десятки житлових будинків та понад сотні установ. Тривають роботи з відновлення. Окрім того, під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. 

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків повітряної атаки на столицю.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, що на Київщині збиті дрони пошкодили будинки та підприємство.

Читайте также