П’яний водій у Києві потрапив в ДТП з двома автівками (ВІДЕО)

Що про аварію розповіли правоохоронці

У Києві чоловік сів за кермо напідпитку та вчинив ДТП з двома автомобілями. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів сталася у Голосіївському районі Києва. Водій автомобілю Hyundai врізався у два автомобілі, що рухалися попереду.

"Під час спілкування з ймовірним винуватцем ДТП, охоронці порядку помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного огляду чоловік категорично відмовився", — заявили в Патрульній поліції у Києві.

На водія склали адміністративні протоколи за керування транспортним засобом в стані сп'яніння та за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, де сталася смертельна ДТП біля АЗС у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися