На трасі Київ-Чоп сталися кілька ДТП з вантажівками (ФОТО)

Що відомо про аварії від правоохоронців

На міжнародній трасі Київ — Чоп був ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортні пригоди за участі двох вантажівок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, через аварію, що сталася у Житомирській області, був ускладнений рух транспорту в обох напрямках.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими на 145 км автодороги Київ — Чоп (поблизу села Кам'янка, Житомирського району), рух транспорту частково ускладнений в обох напрямках", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.


Ще одна ДТП на автомобільній трасі Київ — Чоп сталася у Київській області. Через аварію був перекритий рух в напрямку Києва.

"На 31 км автодороги Київ — Чоп, поблизу селища Гурівщина Київської області, трапилася автопригода за участю вантажівки", — заявили у Патрульній поліції Київської області.


Про потерпілих в ДТП правоохоронці не повідомили. Наразі рух відновлено по всім напрямкам.

Нагадаємо, у Києві стався вибух у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Це мешканець столиці. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області сталася пожежа на території ПАТ Мотовилівський меблевий комбінат". Горіла будівля меблевого цеху у селищі міського типу Борова. Вогонь на площі 2400 квадратних метрів гасили десять годин.

Читайте також, як у Києві затримали коригувальника ракетних атак на столицю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися