На Київщині сталася масштабна пожежа в будинку (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Бориспільському районі Київської області сталася пожежа у приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, вогонь охопив приватний житловий будинок в селі Віненці. Пожежа сталася по вулиці Героїв Дніпра у Циблівській територіальній громаді. Під час пожежі постраждало двоє людей, які самотужки намагалися приборкати вогонь.

"Під час пожежі зазнали травм жінка 1961 року народження та чоловік 1985 року народження, які самостійно намагалися ліквідувати пожежу. Рятувальники передали потерпілих працівникам екстреної медичної допомоги", — повідомили в ДСНС України у Київській області.

Загасити пожежу у приватному житловому будинку вдалося за годину. Причину пожежі встановлюють. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Києві стався вибух у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Це мешканець столиці. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області сталася пожежа на території ПАТ "Мотовилівський меблевий комбінат". Горіла будівля меблевого цеху у селищі міського типу Борова. Вогонь на площі 2400 квадратних метрів гасили десять годин.

Читайте також, як у Києві затримали коригувальника ракетних атак на столицю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися