Потужний вибух стався у Київській області (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Обухівському районі Київської області вибухом пошкоджено житловий будинок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За даними відомства, вибух стався в селі Жуківка. Внаслідок вибуху газу постраждало дві людини. Рятувальники  деблокували їх з-під завалів та передали медикам. Після проведених реанімаційних заходів врятувати життя чоловіка на вдалося.

Причиною вибуху правоохоронці назвали несправність газового балону. Внаслідок надзвичайної події 46-річного власника приватного житлового будинку госпіталізовано до лікарні з опіками кінцівок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічного ракетного обстрілу російських окупантів зафіксовано падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці. Внаслідок ракетного обстрілу Києва постраждали понад пів сотні людей, серед яких п’ятирічна дитина. У більшості постраждалих — тілесні ушкодження у вигляді різаних ран.

Нагадаємо, у Києві встановлюють обставини вибуху у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про подробиці обвалу у Печерському районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися