Підземний перехід повністю затопило у Києві (ФОТО)

Що відомо про ліквідацію аварії

У Дніпровському районі Києва внаслідок ракетного обстрілу та пошкодження водогону затопило підземний перехід. Оперативну інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

За даними відомства, рятувальники продовжують працювати у Дніпровському районі столиці. Психологи надають фахову допомогу постраждалим. На місці розгорнуто намети, надано автобус для обігріву людей.

"На проїжджій частині сталося пошкодження водопровідної мережі. Унаслідок цього затоплено підвал будинку та підземний пішохідний перехід", — повідомили в МВС.

У ПрАТ "АК "Київводоканал" заявили, що виконали оперативні переключення. Станом на сьому ранку, водопостачання було нормалізовано, усі споживачі з водою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічного ракетного обстрілу російських окупантів зафіксовано падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці. Внаслідок ракетного обстрілу Києва постраждали понад пів сотні людей, серед яких п’ятирічна дитина. У більшості постраждалих — тілесні ушкодження у вигляді різаних ран.

Нагадаємо, у Києві встановлюють обставини вибуху у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про подробиці обвалу у Печерському районі Києва.

Читайте также