У Києві чоловік намагався накласти на себе руки посеред вулиці (Фото)

У Києві на шляхопроводі біля Нивок чоловік в стані наркотичного сп'яніння намагався накласти на себе руки. На місце прибули патрульні поліцейські, яким вдалося його врятувати. Про це повідомили на сторінці "dtp.kiev.ua" в Facebook.

На сторінці повідомляється що чоловік хотів накласти на себе руки на шляхопроводі, проте прибулі на місце подій патрульні не дали йому зробити задумане.

Сам чоловік заперечує спробу покінчити життя самогубство і заявляє, що знімав відео з друзями, проте патрульні не знайшли ні друзів, ні відеокамери поруч з чоловіком.

Поліцейські відзначили, що чоловік намагався прийняти наркотичні речовини прямо в патрульній машині. Правоохоронці викликали медиків на місце подій.

Нагадаємо, що в Бориспільському районі затримали жінку, яка вбила свого співмешканця ножем у серце під час застілля. Після розпиття алкогольних напоїв між цивільним подружжям виник конфлікт, який призвів до трагедії.

Жінка взяла ніж і завдала прямий удар в серце перебуває у цивільному шлюбі, від якого той помер на місці. Підозрювану затримали та повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування дівчини в Кагарлику співробітники відділу поліції отримали підвищення.

Читайте також про зґвалтування жінок в туалеті київського ТЦ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися