У Києві 20-річний хлопець загинув після падіння з 13 поверху (Фото)

У Печерському районі столиці сталася трагедія на будівництві нового житлового комплексу. 20-річний хлопець впав з 13 поверху і загинув на місці від отриманих травм. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ зараз".

Повідомляється, що молодий чоловік упав з висоти по час проведення робіт по монтування зовнішнього освітлення одного з будинків нового житлового комплексу в Печерському районі столиці.

Він впав з 13 поверху і розбився на смерть. Загиблому було 20 років. Трагедія сталася в житловому комплексі "Diadans".

Нагадаємо, що в Києві на Нивках чоловік хотів накласти на себе руки прямо посеред вулиці на шляхопроводі. Він був в стані наркотичного сп'яніння. Трагедії вдалося запобігти завдяки співробітникам патрульної поліції, які прибули на місце подій і перешкодили чоловікові покінчити життя самогубством.

Сам чоловік заперечував спробу накласти на себе руки і заявив, що знімав відео з друзями, проте поліція не виявила камери та інших людей на місці подій. Також він намагався прийняти наркотичні речовини прямо в машині патрульної поліції.

Також в столиці на три роки позбавлення волі засудили чоловіка, який ґвалтував жінок в туалеті торгового центру в Оболонському районі. Він одягав медичну маску і вривалося в жіночий туалет, де здійснював сексуальне насильство над жінками. Його жертвами стали дві дівчини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.

Джерело: https://t.me/kyiv_n


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися