Смертельна ДТП сталася у Київській області (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Бориспільському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна-пригода. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, поліція розслідує ДТП у Бориспільському районі, в якій загинув пішохід.

"Аварія сталася у селі Ковалин 21 грудня, близько 17 години. Попередньо, водій Opel здійснив наїзд на пішохода, який рухався по проїзній частині. На жаль, від отриманих травм 38-річний місцевий житель помер на місці", — повідомили в поліції Київської області.

За фактом ДТП слідчі слідчого управління поліції Київщини проводять досудове розслідування. Правоохоронці оприлюднили фото з місця смертельної аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця, який на смерть збив 15-річну дівчину. Дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках. Правоохоронець рухався за кермом авто у напрямку Києва та не збавляючи швидкості збив її. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці аварії.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео масштабної ДТП, що сталася в центрі Києва.

Читайте також, як трамвай з пасажирами влетів у вантажівку у Києві.

Читайте также