В одному з парків у Києві отруїли кількох собак

Що відомо про отруєння тварин

У Києві на території Гідропарку отруїли чотирьох собак. Про це розповів директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко, передають "Коментарі".

За його словами, нещодавно у Києві, у Гідропарку поряд із популярною "Качалкою" невідомі отруїли бродячих собак.

"Ці собаки близько року тут жили, їх годували люди, що займаються на тренажерах. Через отруту загинуло відразу чотири собаки — Барік, Блек, Дік і Рижий. Вцілів лише п'ятий собака", — повідомив Борейко.

Еколог зазначив, що в Україні вбивство собак у населених пунктах карається як кримінальний злочин, проте правозастосовна практика дуже слабка і живодери йдуть на злочини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували рідкісну дику кішку з Вінницької області. Тварину передали до Київського зоопарку, де вона вже пройшла обстеження та вакцинацію.

Нагадаємо, у Національному природному парку "Голосіївський" розповіли про шкоду і користь гризунів у заповідній зоні. У Голосіївському парку часто в лісі зустрічаються пошкоджені, ніби підточені олівці, дерева. Винуватцем цих пошкоджень є бобер європейський. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що кияни вимагають очистити забруднені водойми у Голосіївському парку.

Дивіться відео, як заповідний ліс почали масово нищити у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися