У Київській області пошкодили підземний газопровід

Що відомо про аварію та ситуацію зі світлом після ракетних обстрілів

У Київській області в одному із сіл працівники комунального підприємства пошкодили підземний газопровід середнього тиску. Про це повідомили в Міністерстві енергетики України, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Київській області енергетики заживили всіх споживачів, які були без світла після обстрілів, що сталися напередодні. Однак сталася аварія на газопроводі.

"Під час земляних робіт в одному із сіл працівники комунального підприємства пошкодили підземний газопровід середнього тиску. Відключено від газопостачання 107 споживачів (приватні будинки). Тривають роботи з відновлення розподілу газу", — заявили в Міненерго України.

Дефіциту електроенергії в енергосистемі немає. Енергосистема збалансована. У резерві є два блоки ТЕС та потужності ГАЕС. Графіки відключень електроенергії не застосовуються.

"В аварійний ремонт протягом доби виходили два блоки ТЕС. Один з них уже повернуто до роботи. Тривають і планові ремонти, необхідні для посилення стійкості роботи обладнання", — поінформували в Міністерстві енергетики України.

Внаслідок ракетних обстрілів у Київській області на одній з повітряних ліній 330 кВ виявили обірвані та пошкоджені проводи. Лінію вивели в аварійний ремонт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування, загиблі та потерпілі.  На момент публікації новини відомо про 16 загиблих у Києві.

Читайте также