Рятували півтора місяці: в Києві після пожежі помер дворічний хлопчик (Фото)

У київській лікарні померла дворічна дитина, яка постраждала під час пожежі на Троєщині 9 квітня. Лікарі боролися за  життя хлопчика півтора місяця, однак отруєння чадним газом виявилося несумісним з життям. Про це повідомили на сторінці "Троєщина" в Facebook.

Дитина постраждала під час пожежі на вулиці Цвєтаєвої на Троєщині 9 квітня цього року, отримавши отруєння чадним газом. Пожежникам надали домедичну допомогу та передали хлопчика лікарям. Організм дитини виявився безсилим перед отриманим збитком, а останні кілька днів хлопчик перебував у критичному стані.

Весь час з моменту його госпіталізації стан дитини був критичним і нестабільним, останні кілька днів перед смертю вона знаходилася в стані позамежної коми, яка близька до смерті мозку.

Його старшому братові вдалося вижити в пожежі, він видужав і вже перебуває вдома. Рятувальники рекомендують мати в кожній квартирі, яка знаходиться вище 9 поверху, спеціальні саморятівники та кілька вогнегасників по 5 літрів.

Нагадаємо, що в Києві на Нивках чоловік хотів накласти на себе руки прямо посеред вулиці на шляхопроводі. Він був в стані наркотичного сп'яніння.

Трагедії вдалося запобігти завдяки співробітникам патрульної поліції, які прибули на місце події та перешкодили чоловікові покінчити життя самогубством.

Сам він заперечував спробу накласти на себе руки, і заявив, що знімав відео з друзями, проте поліція не виявила камери та інших людей поруч з ним. Також він намагався прийняти наркотичні речовини прямо в машині патрульної поліції.

Крім того, в столиці на три роки позбавлення волі засудили чоловіка, який ґвалтував жінок в туалеті торгового центру в Оболонському районі. Він одягав медичну маску і вривалося в жіночий туалет, де здійснював сексуальне насильство над жінками. Його жертвами стали дві дівчини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися