Гуляв на корпоративі: під Києвом в річці знайшли труп зниклого чоловіка (Фото)

У Білій Церкві Київської області в річці Рось знайшли труп зниклого кілька днів тому Михайла Криворучка, який відпочивав з колегами на березі під час корпоративу. Про це повідомляє місцеве видання "Крокус".

Тіло чоловіка виявили біля дерев'яного моста біля річки Рось. Причину смерті Михайла на цей момент встановлюють співробітники правоохоронних органів.

Михайло Криворучко пропав ввечері 28 травня між 22 і 23 вечора в районі Критого Ринку на вулиці Фастівська. Чоловік відпочивав на корпоративі з колегами на березі річки. В останній раз його бачили біля магазину "Ягідка", неподалік від дерев'яного моста.

До пошуків зниклого чоловіка привернули поліцейських, проте 5 днів пошуків не тривали результатів. Тільки 2 червня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в районі дерев'яного моста знайшли непізнане тіло чоловіка.

Нагадаємо, що в київській лікарні померла дворічна дитина, яка постраждала під час пожежі на Троєщині 9 квітня. Лікарі боролися за її життя півтора місяця, однак отруєння чадним газом виявилося несумісним з життям.

Хлопчик постраждав під час пожежі на вулиці Цвєтаєвої на Троєщині 9 квітня цього року, отримавши отруєння чадним газом. Пожежникам надали домедичну допомогу та передали хлопчика лікарям. Організм дитини виявився безсилим перед отриманим збитком, а останні кілька днів хлопчик перебував у критичному стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися