Російські окупанти атакували Київську область дронами-камікадзе

Що відомо про нічні обстріли регіону

Напередодні Нового року російські окупанти продовжили потужні атаки на Київську область дронами-камікадзе. Про наслідки обстрілів розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, на Київщині ефективно спрацювали Сили протиповітряної оборони.

"Дякую нашим захисникам за потужну роботу та збиття ворожих цілей. Інформації щодо падіння уламків на об’єкти інфраструктури чи житловий сектор не надходило. Постраждалі відсутні", — заявив Кравченко.

Начальник Київської обласної військової адміністрації додав, що оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків повітряної атаки. Посадовець також вкотре закликав кожного мешканця Київської області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

В Повітряних силах повідомили, що у новорічну ніч українські захисники знищили 87 "шахедів". Загалом вночі російські військові випустили по Україні 90 безпілотників, чотири керовані ракети С-300, три протирадіолокаційні ракети Х-31П та одну Х-59.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки 29 грудня на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування, загиблі та потерпілі.  Наразі відомо про 28 загиблих та 30 потерпілих. У Києві досі тривають пошуково-рятувальні роботи.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили заходи безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися