З’явились нові дані щодо руйнувань від обстрілів у Київській області (ФОТО)

Що розповіли правоохоронці про наслідки ракетних атак

У Київській області внаслідок потужних ракетних обстрілів зафіксовані руйнування у кількох районах, є загиблі. Оперативну інформацію щодо наслідків повітряної атаки оприлюднили в Міністерстві внутрішніх справ України, рятувальники та в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області, внаслідок ракетних атак сьогодні, 2 січня, постраждали Обухівський, Бориспільский, Бучанський, Фастівський райони.

"У місті Вишневе людей евакуювали з пошкоджених будинків до найближчих пунктів обігріву.  На Фастівщині рятувальниками ліквідовано загорання житлового будинку. Через падіння уламків сталася пожежа в недобудованій церкві, пошкоджено декілька підприємств, складів та один із обласних медзакладів", — повідомили в ДСНС.

В низці громад Броварського, Бучанського, Фастівського, Вишгородського районів Київської області виникли проблеми з енергопостачанням.

"Зафіксовані пошкодження 16 приватних будинків, п’ять багатоквартирних та 75 транспортних засобів. Крім того, в недобудованій церкві сталася пожежа, зазнали руйнувань декілька підприємств та складських приміщень. Загинули двоє людей, 16 — отримали травми. Наразі 11 постраждалих проходять медичне обстеження", — поінформували в Міністерстві внутрішніх справ України.

У Київській обласній прокуратурі заявили, що внаслідок ракетних атак загинуло  подружжя, серед постраждалих — дитина.

"Уламки ворожих засобів ураження зруйнували і пошкодили приватні житлові будинки, багатоповерхівку та автомобілі мирних мешканців у різних  районах Київщини. Також пошкоджено складські приміщення та електромережі. Крім того, ворог поцілив ракетою  в недобудований храм та капличку. На місцях влучань осколків здійнялися пожежі", — йдеться в повідомленні регіональної прокуратури.

На місцях надзвичайних подій працюють прокурори, слідчо-оперативні групи та екстрені служби. Інформація з приводу потерпілих та пошкоджень уточнюється.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули.

Читайте також, що у Київській області внаслідок ракетних обстрілів є загиблі та поранені.

Дивіться відео, як у Києві після ракетних обстрілів тривають рятувальні операції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися