Домовився з батьком: під Києвом 53-річний чоловік ґвалтував 15-річних дівчат

У Білій Церкві Київської області судитимуть 53-річного чоловіка, який ґвалтував двох неповнолітніх дівчат. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Як повідомили в прокуратурі Київської області, інцидент стався в місті Біла Церква. Чоловік вже отримав повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Згідно з даними слідства, протягом 2018 року зловмисник скоїв сексуальне насильство щодо двох неповнолітніх дівчині віком 15 років.

Також повідомляється, що чоловік попередньо домовився з батьком дівчат і протягом двох місяців вступав з ними в статеві стосунки. У вересні 2019 року обвинувальний акт стосовно батька також направлено до суду. На сьогодні триває судовий розгляд по справі.

Нагадаємо, що в Білій Церкві в річці Рось знайшли труп зниклого кілька днів тому Михайла Криворучка, який відпочивав з колегами на березі під час корпоративу. Тіло чоловіка виявили біля дерев'яного моста біля річки Рось. Причину смерті Михайла на цей момент встановлюють співробітники правоохоронних органів.

Михайло Криворучко пропав ввечері 28 травня між 22 і 23 вечора в районі Критого Ринку на вулиці Фастівська. Чоловік відпочивав на корпоративі з колегами на березі річки. В останній раз його бачили біля магазину "Ягідка", неподалік від дерев'яного моста.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися