Кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по Києву зросла

Оновлені дані щодо наслідків обстрілів столиці 29 грудня

У Києві зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по столиці 29 грудня. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, слідчими криміналістами Головного управління Міністерства внутрішніх справ України під час здійснення експертизи було виявлено ще двох загиблих. Станом на ранок середи, 4 грудня, на підставі проведених слідчих дій, загальна кількість загиблих від ракетного удару російських окупантів по Києву 29 грудня становить 32 людини, постраждалих — 30.

Російські окупанти 29 грудня нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на складі. У Святошинському районі горіла багатоповерхівка та автомобілі. У Шевченківському районі спалахнув недобудований бізнес-центр, є ушкодження житлового будинку. У Дарницькому районі столиці пошкоджені багатоповерхівка та приватний будинок. 

Нагадаємо, у Київській області 2 січня було влучання в низку об'єктів компанії "Укренерго" та обленерго. Внаслідок потужних ракетних обстрілів та атаки дронами-камікадзе на Київщині через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури були певні перерви в енергопостачанні. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку 2 січня були потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Внаслідок потужної ракетної атаки пошкоджені житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці. Загалом по Києву постраждало понад пів сотні людей. Двоє людей загинуло. На місцях надзвичайних подій працювали 280 рятувальників та 64 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/4122


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися