З виправної колонії у Київській області втік засуджений

Що відомо про інцидент та затримання втікача

У Київській області затримали засудженого, який втік з Білоцерківської виправної колонії. Про інцидент розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, засуджений самовільно залишив місце реабілітації в Білій Церкві. Це сталося ще наприкінці грудня.

"Чоловік самовільно залишив дільницю соціальної реабілітації, яка відноситься до Білоцерківської виправної колонії. За умовами реабілітації засуджений мав право вільного пересування, оскільки загрози суспільству не становив", — зазначили у Національній поліції України в Київській області.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом втечі з місця позбавлення волі та оголосили підозрюваного у державний розшук. Розшукали втікача працівники Білоцерківської виправної колонії спільно з поліцейськими на одній із земельних ділянок на околиці міста. Чоловіка затримали та повернули до виправної установи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили одне із підприємств на оптових поставках засобів тактичної медицини до Росії. В організації оборудки підозрюють власника однієї з найбільших компаній в Україні, що виготовляє вироби з гуми та пластмаси, у тому числі для військового спорядження. Нелегальний маршрут пролягав через одну з європейських країн. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві судитимуть ексзаступника міністра оборони, який під час закупівлі продуктів для Збройних сил України завдав державі збитків державі на майже 12 мільйонів гривень. Його подільник — екскерівник департаменту Державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України вже отримав вирок суду.

Читайте також, як у Київській області податківець "погорів" на хабарі.

Дивіться відео, як у Київській області легковик протаранив автомобіль патрульних.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися