У Київській області податківець "погорів" на хабарі (ФОТО)

Що відомо про вимагання грошей з підприємства

У Київській області викрили податківця на отриманні хабаря. Подробиці розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, головному державному інспектору одного з управлінь Головного управління Державної податкової служби у Київській області за фактом вимагання та одержання хабаря повідомили про підозру.

"Підозрюваний вимагав та одержав 250 тисяч гривень від представника товариства, що здійснює діяльність з продажу паливно-мастильних матеріалів на території Київщини. За хабар він обіцяв позитивне закриття фактичної перевірки та зменшення штрафних санкцій з півтора мільйона до тисячі гривень", — заявили у Київській обласній прокуратурі.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання податківцю запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили одне із підприємств на оптових поставках засобів тактичної медицини до Росії. В організації оборудки підозрюють власника однієї з найбільших компаній в Україні, що виготовляє вироби з гуми та пластмаси, у тому числі для військового спорядження. Нелегальний маршрут пролягав через одну з європейських країн. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві судитимуть ексзаступника міністра оборони, який під час закупівлі продуктів для Збройних сил України завдав державі збитків державі на майже 12 мільйонів гривень. Його подільник — екскерівник департаменту Державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України вже отримав вирок суду.

Читайте також, як у Києві податківець шантажував власника АЗС та вимагав гроші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися