У Києві податківець шантажував власника АЗС (ФОТО)

Що відомо про вимагання хабаря

У Києві податківець вимагав щомісячний хабар від власника автозаправної станції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

За даними відомства, у столиці викрили та повідомили про підозру головному державному інспектору одного з відділів Головного управління Державної податкової служби у Києві за фактом вимагання та одержання хабаря.

"Підозрюваний висунув вимогу власнику шістьох АЗС на території столиці та Київської області сплачувати йому щомісячно шість тисяч доларів США. За це він обіцяв не створювати штучні перешкоди у його підприємницькій діяльності", — повідомили в прокуратурі Київської області. 

Податківця затримали під час одержання 150 тисяч гривень. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції про визнання недійсними договорів щодо оренди землі під штрафмайданчики поліцією. В діях посадовців столичної поліції виявили ознаки злочину, а саме — розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві судитимуть ексзаступника міністра оборони, який під час закупівлі продуктів для Збройних сил України завдав державі збитків державі на майже 12 мільйонів гривень. Його подільник — екскерівник департаменту Державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України вже отримав вирок суду.

Читайте також, що на реставрацію історичного будинку у Києві витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


так

4 січня 2024, 20:30

Та скільки розвелось ,цих головних,замів,помів--ціла армія?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися