У Києві росіянин пограбував аптеку, у Вишгороді — ломбард (ФОТО)

Що відомо про розбійні напади від правоохоронців

У Київській області затримали росіянина, який спочатку скоїв розбійний напад на аптеку у Києві, а потім пограбував ломбард у Вишгороді. Подробиці розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, торік влітку до поліції Києва надійшла заява від працівниці аптеки, що невідомий чоловік, погрожуючи ножем, забрав у неї з каси гроші.

"Нападник був у темному спортивному одязі з капюшоном, медичній масці на обличчі та гумових рукавичках. Він розбив захисне скло та погрожуючи ножем наказав жінці віддати готівку. Отримавши майже 10 тисяч гривень він втік", — розповіла слідча Дніпровського управління поліції Києва Вікторія Величко.

За цим фактом розпочали досудове розслідування та пошук підозрюваного. Нещодавно затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на ломбард у Вишгороді. Він діяв за аналогічною схемою — під погрозою ножа забрав золоті вироби та гроші. Грабіжником виявився 40-річний росіянин. Чоловік раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

"Ми призначили низку експертиз, які підтвердили причетністю фігуранта до вчинення кримінального правопорушення. Окрім цього, порушника впізнала потерпіла. Тож, під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва зловмиснику повідомили про підозру. Наразі він перебуває під вартою", — повідомила слідча Дніпровського управління поліції Києва.

За розбійні напади затриманому загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці заступник голови Федерації профспілок України намагався підкупити колегію суддів Київського апеляційного суду. Посадовець за 150 тисяч доларів намагався вийти з-під варти. Правоохоронці не називають прізвище підозрюваного. Однак, ЗМІ з’ясували, що мова йде про Володимира Саєнка, якого підозрюють у незаконному відчуженні майна на понад 138 мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві судитимуть ексзаступника міністра оборони, який під час закупівлі продуктів для Збройних сил України завдав державі збитків державі на майже 12 мільйонів гривень. Його подільник — екскерівник департаменту Державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України вже отримав вирок суду.

Читайте також, як у Київській області податківець "погорів" на хабарі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

6 січня 2024, 14:35

Розстріляти падлюку (при спробі втечі).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися