Кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по Києву зросла

Оновлені дані щодо обстрілу столиці 2 січня оприлюднили в мерії

У Києві в лікарні помер один потерпілий під час ракетної атаки на столицю 2 січня. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, це третя жертва в будинку в Солом’янському районі Києва, що постраждав від ракетної атаки російських окупантів. Зараз у столичних медичних закладах на стаціонарному лікуванні перебувають 22 людини з тих, кого госпіталізували 29 грудня та 2 січня. Один пацієнт — у важкому стані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві 2 січня були потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Внаслідок потужної ракетної атаки пошкоджені житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці. Загалом по Києву постраждало понад пів сотні людей. 

Нагадаємо, російські окупанти 29 грудня нанесли ракетні удари по Києву. Пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на складі. У Святошинському районі горіла багатоповерхівка та автомобілі. У Шевченківському районі спалахнув недобудований бізнес-центр, є пошкоджено житловий будинок. У Дарницькому районі столиці пошкоджені багатоповерхівка та приватний будинок. 

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.

Дивіться фото та відео наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

8 січня 2024, 09:38

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////Конгрес США затвердив бюджет уряду на 2024 рік з урахуванням допомоги Україні..............В США наблизилися до ухвалення фіндопомоги для України..........==============OGROMNAIA BLAGODARNOST'' AMERIKANSKOMU NARODU NE OSTAVLIAIUSHEGO V BEDE UKRAINSKII NAROD BORIASHIISIA S SATANIZMOM 21 VEKA S CHERTIZMOM===PUTINO=RASHUZMOM===ADSKOI SKVERNOI PODLESHASHEI POLNOMU UNICHTOSHENIIU........PODDERSHKA USA OZNACHAET TO CHTO UKRAINA NE NAXODITSIA ODNA V SVOEI BOR''BE S ABSOLIUTNUM RASHUSTKIM ZLOM ISTOCHAIUSHIM NEVEROIATNUIU SHESTOKOST'' I BESCHELOVECHNOST''..........ESLI UKRAINA NE XOCHET STANOVIT''SIA ROSSIEI ESLI UKRAINTSU NE SHELAIUT PREVRASHAT''SIA V ROSSIIAN TO NEUSHELI DOLSHNU POGIBNUT'' MILIONU LIUDEI NAXODIASHIXSIA POD BESOVSKIM VLIIANIEM ABSOLIUTNOGO MAN''IAKA DEGRADANTA EKZEKUTORA PUTINA SUMASSHEDSHEGO SUSHESTVA SMERT'' KOTOROGO SPASET MILIONU CHELOVECHESKIX SHUZNEI........USA ZASHISHAIUT TERRITORIAL''NUIU TSELOSTNOST'' 200=STA STRAN........USA ZASHISHAIUT NARODU OKAZAVSHUESIA V BEDE POTOMU CHTO BLAGORODNUI AMERIKANSKII NAROD OBLADAET BLAGODATNUM SOSTRADATEL''NUM MILOSERDNUM NACHALOM SVOISTVENNUM VUSOKORAZVITUM FORMATSUIAM........==========DEMOKRATII MIRA VSESTORONNEI RAZVITOSTI PROTSVETANIIA AMERIKANSKOMU BRATSKOMU NARODU.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися