"Коли прийшла до тями, було вже пізно": під Києвом жінка вбила свого співмешканця (Фото)

У Борисполі Київської області сварка під час розпивання алкогольних напоїв закінчилася вбивством. 43-річна жінка зарізала свого цивільного чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Повідомляється, що місцева мешканка вдарила ножем в груди свого співмешканця, а прибулі на місце медики констатували його смерть. Підозрювану затримали та повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Увечері цивільне подружжя розпивали алкогольні напої в альтанці біля будинку, коли між ними виник конфлікт. Жінка схопила кухонний ніж і завдала удару в груди свого співмешканця.

Коли вона прийшла в себе, то зрозуміла, що зробила і сама викликала поліцію і карету швидкої допомоги. Постраждалого врятувати не вдалося, він помер на місці від отриманого поранення.

За умисне вбивство жінці загрожує покарання строком до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Білій Церкві Київської області судитимуть 53-річного чоловіка, який ґвалтував двох неповнолітніх дівчат. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Чоловік попередньо домовився з батьком дівчат і протягом двох місяців вступав з ними в статеві стосунки. У вересні 2019 року обвинувальний акт стосовно батька також направлено до суду. На сьогодні триває судовий розгляд по справі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися