У Києві в затоці людина провалилась під кригу (ВІДЕО)

Що відомо про рятувальну операцію

В Оболонському районі Києва водолази врятували чоловіка із крижаної водойми. Про порятунок людини розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 11 січня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на Верблюжій затоці у воді знаходиться людина. Потопаючого чоловіка побачили за 50 метрів від берегу. Потерпілого врятували за допомогою рятувального спорядження, надали домедичну допомогу та передали медикам.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва водолази врятували чоловіка із крижаної пастки з Русанівської протоки, що є одним з рукавів в руслі річки Дніпро. Внаслідок швидкого підняття рівня води чоловік опинився відрізаним від суші та аби врятуватись заліз на дерево.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.

Читайте також, як у Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися